Κοντός: «Καμία κινητικότητα για προπονητή και μεταγραφές στον Παναθηναϊκό»!

  Ο Δημήτρης Κοντός σχολίασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 τα σενάρια για Κάτας και Μάντζαρη.

  Καμία βάση δεν φαίνεται να έχουν τα σενάρια περί Όντεντ Κάτας και Βαγγέλη Μάντζαρη για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

  «Οι Ισραηλινοί είναι ειδικοί στα σενάρια. Ίσως αυτό με τον Κάτας να σχετίζεται και με τις συζητήσεις του για νέο συμβόλαιο με την Χάποελ. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κινητικότητα αυτή την περίοδο. Ο κόσμος έχει μια βιασύνη για προπονητή και μεταγραφές, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμη 12 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κινείται περισσότερο, αλλά είχε μεγαλύτερη ανάγκη από τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

  Όσο για τα περί Μάντζαρη; «Απορώ… Δεν μου προκύπτει από πουθενά, ειδικά με όσα έχουν γίνει με τον Παναθηναϊκό παλιότερα δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν έχει προπονητή για να προχωρά και σε συζητήσεις με παίκτες».

  Τέλος, για τις φήμες περί πιθανής μετακίνησης του Παπαπέτρου στο ΝΒΑ σχολίασε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει θέμα ΝΒΑ για Παπαπέτρου. Θεωρώ πως είναι από τα επόμενα αρχηγικά στελέχη του Παναθηναϊκού».

  Πηγή: ΣΠΟΡ FM 94,6