Κορυφαίες Παναθηναϊκές επιδόσεις

  Σημαδιακή είναι η 1η Ιουλίου για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο καθώς σαν σήμερα έχουν σημειωθεί δύο «πράσινα» ρεκόρ από δύο αθλήτριες του «τριφυλλιού».

  Κείμενο του Pao1908.com:

  Πρώτη χρονικά έκανε Παναθηναϊκό ρεκόρ στον στίβο και πιο συγκεκριμένα στο πένταθλο καθώς την 1η Ιουλίου 1956 μάζεψε 3.047 βαθμούς στο γυμναστήριο του Εθνικού Γ.Σ. και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

  Πολλές δεκαετίες αργότερα την 1η Ιουλίου του 2009 η κολυμβήτρια του ΠΑΟ Αναστασία Χριστοφόρου έκανε την κορυφαία Παναθηναϊκή επίδοση όλων των εποχών στα 50μ. πρόσθιο με 31.12 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες της Πεσκάρα ενώ παράλληλα σημείωσε και Μεσογειακό ρεκόρ.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »