Κοσμά στο Prasinoforos.gr: «Δείξαμε πάθος σε κάθε πόντο»!

  Η Σοφία Κοσμά μετά την καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Θέτιδος (0-3) στη Βούλα μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr και αναφέρθηκε στο κλειδί του αγώνα αλλά και την δύσκολη συνέχεια.

  Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης

  Αναλυτικά:

  «Όλες πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση, θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ίσως επιθετικά να μην ήμασταν τόσο καλές, κοιτάξτε τα στατιστικά δηλαδή. Αλλά αυτό που μας έδωσε τη νίκη, το κλειδί ήτανε το κομμάτι μπλοκ – άμυνα και ότι κρατήσαμε καλά την υποδοχή μας και φυσικά όπως σε κάθε παιχνίδι το πάθος που δείξαμε σε κάθε πόντο.

  Θεωρώ ότι μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα πάρα πολύ καλή, η οποία διεκδικεί την τέταρτη θέση όπως και εμείς, έχουμε δηλαδή τους ίδιους στόχους. Χαιρόμαστε για τη νίκη αυτή, έχουμε μία δύσκολη συνέχεια την Τετάρτη με τον Πορφύρα και το Σάββατο με την Νάξο. Θέλουμε και εκεί να πάρουμε καθαρά τρίποντα».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.