Κοσμά στο Prasinoforos.gr: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι πάντοτε υψηλοί» (Vid)

  Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σοφία Κοσμά, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για την φετινή ιδιαίτερη σεζόν. Τι είπε για τους στόχους των «πρασίνων» αλλά και τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο του «τριφυλλιού».

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

  Μία ευχή για την σεζόν:

  «Η ευχή που μπορώ να δώσω για όλους τους αθλητές είναι να έχουμε όλοι υγεία και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα μέσα στα γήπεδα, κάτι για το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα γίνει».

  Για το τι πρέπει να περιμένουμε από τις «πράσινες» φέτος:

  «Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια, ότι οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι πάντοτε υψηλοί, όπως είναι και φέτος. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να παρουσιάζουμε ένα καλό θέαμα μέσα στο γήπεδο, θεωρώ ότι έχουμε τις αθλήτριες για να γίνει αυτό. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα δενόμαστε περισσότερο και το θέαμα που θα παρουσιάζουμε θα είναι καλύτερο».

  Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

  «Θέλω να τους πω υπομονή, είναι για όλους μία δύσκολη χρονιά και για εκείνους που δεν θα μπορούν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα λάιβ αλλά και για εμάς που δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί είναι μία πολύ μεγάλη δύναμη για εμάς. Επομένως υπομονή, πιστεύω θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα μπορέσουν να ξαναέρθουν να μας δουν από κοντά και μέχρι τότε ας μας βλέπουν μέσω διαδικτύου».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »