Κωστάκη στο Prasinoforos.gr: «Ανταποκριθήκαμε καλά στην άμυνα»!

Η βοηθός της Ελένης Καπογιάννη, Αναστασία Κωστάκη, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στις Εσπερίδες. Τι είπε για την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και την Καρακασίδου που άλλαξε το ματς.

Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης

Για το ματς:

«Σίγουρα, παίξανε αρκετά καλά (σ.σ οι Εσπερίδες). Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε αυτή την εβδομάδα, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, όχι σοβαρούς αλλά άφησαν τις παίκτριες εκτός προπόνησης. Ουσιαστικά η πρώτη μας κανονική προπόνηση ήταν την Πέμπτη, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι από τα κορίτσια. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως οι παίκτριες μας δεν ήταν καλά όμως στην πορεία ανταποκρίθηκαν και ιδιαίτερα στην άμυνα. Αυτό θεωρώ πως είναι και το προσόν της ομάδας, με το που ξεκίνησε να παίζει άμυνα άλλαξε όλος ο ρυθμός, τρέξαμε και κάναμε αυτό που ξέρουμε. Είχαμε μία δυσκολία στην αρχή, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, είμαστε ευχαριστημένοι, συνεχίζουμε».

Για το σχήμα με Μακέι και Καρακασίδου:

«Είχα η Μακέι ένα πρόβλημα που δεν το γνωρίζει κανείς γιατί έγινε χθες και την προστατεύσαμε λιγάκι. Αλλά η Λίλια (σ.σ Καρακασίδου) έχει αποδείξει πως για την ηλικία που βρίσκεται μας έχει βοηθήσει απίστευτα και είναι κατά την δική μου γνώμη, την ξέρω και λίγο καλύτερα γιατί την είχα στην εφηβική ομάδα, μία αθλήτρια που μπαίνει στον ματς και αλλάζει τον ρυθμό στην άμυνα. Δίνει αυτό που θέλουμε, ωθεί και τις άλλες παίκτριες. Συγχαρητήρια και σε ‘κείνη και στις άλλες παίκτριες μας».