Κωτούλα στο Prasinoforos.gr: «Ο τίτλος είναι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»!

Η γκαρντ του Παναθηναϊκού, Φαίη Κωτούλα, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Για τα πρώτα της συναισθήματα μετά τον τίτλο:

«Πραγματικά ότι και να πω για να περιγράψω το πως νιώθω για τον τίτλο αυτό είναι πολύ λίγο. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα. Από το μεσημέρι και μετά ζούμε πραγματικά μαγικές στιγμές».

Για το ματς της Λεωφόρου:

«Στο ματς της Λεωφόρου είπαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας νικήσει στο γήπεδο μας, δεν θα επιτρέπαμε να πάρουν τον τίτλο μέσα στην έδρας μας. Παρ’ ότι κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και μείναμε πίσω με δεκαοκτώ πόντους, κάναμε μία τεράστια ανατροπή, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε την νίκη».

Για το ματς τίτλου στο ΣΕΦ και τα πανηγύρια στην Λεωφόρο:

«Από κει και πέρα γνωρίζαμε ότι έμενε μόνο ένα παιχνίδι, ήταν ο τελικός και σ’ έναν τελικό όλα μπορούν να γίνουν. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο της προπονήτριας μας και πραγματικά δείξαμε ψυχή, κερδίσαμε το παιχνίδι στο ΣΕΦ και φέραμε τον τίτλο στην Λεωφόρο. Η χαρά μας είναι τεράστια, αυτό που συνέβη με τον κόσμο μετά την νίκη μας, είναι κάτι το μοναδικό, αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι και αυτό συμβαίνει μόνο στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, αν και όλα τα παιχνίδια ήταν κεκλεισμένων, ήταν πάντα δίπλα μας, μας στήριζαν με μηνύματα και τώρα έδειξαν την στήριξη τους έμπρακτα. Ήταν καταπληκτικό αυτό που ζήσαμε, το χαρήκαμε με την ψυχή μας, πανηγυρίσαμε και συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε. Ο τίτλος είναι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Τέλος, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν δίπλα μας, μας στήριζε συνεχώς, την προπονήτρια και το υπόλοιπο σταφ, που όλη την χρονιά δουλέψαμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο. Φυσικά δεν ξεχνάω τον κύριο Μάκη (σ.σ Κουτσονικόλα). Εννοείται ευχαριστώ και τις συμπαίκτριες μου που το ζήσαμε όλο αυτό μαζί, η μία κράτησε την άλλη και όλες μαζί αντέξαμε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου, όσο γραφικό και αν ακούγεται αυτό δεν είναι. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και ευλογημένη που είμαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε με το πρώτο μου πρωτάθλημα, τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα».