Κώτσιρας: «Να περάσουμε στον τελικό»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα στην εφημερίδα «Live Sport» ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Λαμία για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ σημαντικό ότι τώρα έχω καλή ψυχολογία. Νιώθω αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στις κινήσεις μου. Έχω βρει τα πατήματά μου, έχω προσαρμοστεί πια στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Χρειάστηκε να κάνω την αυτοκριτική μου, κατάλαβα τα λάθη που είχα κάνει και μπόρεσα να τα διορθώσω. Θέλω να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο, να έχω ακόμα καλύτερη απόδοση στα επόμενα παιχνίδια και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Γιατί αυτό είναι που μετράει και όχι τι κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά».

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό τάιμινγκ. Είμαστε μέσα στους στόχους και δείχνουμε ικανοί να τους διεκδικήσουμε. Όμως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Μόνο τότε θα δώσουμε αξία στη βελτίωση που δείχνουμε»
.
Τέλος αναφερόμενος στην ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία, ο ίδιος είπε: «Σίγουρα είναι στενάχωρο ότι δεν καθαρίσαμε την πρόκριση από τη Λεωφόρο, γιατί μπορούσαμε να το κάνουμε. Μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με περισσότερα γκολ, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Τουλάχιστον κρατάμε την εμφάνιση και δείξαμε ότι έχουμε βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και ο σκοπός μας είναι να πάμε στην έδρα του αντιπάλου, να κάνουμε τη δουλειά μας και να περάσουμε στον τελικό».