Κοτσόλης: «Περηφάνια και πίκρα»

Ο Στέφανος Κοτσόλης θυμήθηκε τον θρίαμβο του στον τελικό Κυπέλλου το 2014, αλλά παράλληλα δεν έκρυψε την στεναχώρια του που εκείνος ο τίτλος αποτελεί τον τελευταίο του Παναθηναϊκού εδώ και τόσα χρόνια.

Ο Στέφανος Κοτσόλης, που αγωνίστηκε σε όλα τα ματς του Κυπέλλου το 2014, όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 18ο στην ιστορία του, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για εκείνη την καταπληκτική πορεία του Παναθηναϊκού στον θεσμό.

Μιλώντας μέσα από την καρδιά του ως Παναθηναϊκός, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως εκείνος ο τίτλος παραμένει ο τελευταίος για τον σύλλογο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.