Κούγιας για Καρυπίδη: «Θα πρέπει να πηγαίνει στην εκκλησία και να προσεύχεται στον Μαρινάκη»

  Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τις δηλώσεις του του Θοδωρή Καρυπίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  Όσον αφορά τις δηλώσεις του Καρυπίδη: «Δεν μπορώ να πω αυτά που γνωρίζω, αλλά επειδή είμαστε άντρες και φοράμε παντελόνια γιατί έχουμε αντρικές συμπεριφορές και όχι για να μην κρυώνουν τα γενετικά μας όργανα. Είναι ντροπή για τον Καρυπίδη με τα όσα έχει απολαύσει από τον Μαρινάκη να μιλάει έτσι για τον Μαρινάκη. Θα πρέπει να πηγαίνει στην εκκλησία και να προσεύχεται στον Μαρινάκη, σαν την κότα που πίνει νερό και κοιτάει τον ουρανό και λέει ευχαριστώ. Είναι ντροπή να λέει αυτά από την ώρα που χρωστάει την επιβίωση του στον Μαρινάκη».

  «Κρούση» για Βέρμπιτς – Η στάση του παίκτη

  Για τις κατηγορίες για χειραγωγημένους αγώνες: «Έχω δικαιωθεί για το Koriopolis, για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ξέρετε πόσα πρόστιμα έχω πληρώσει για τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς ένας δημοσιογράφος είχε επωμιστεί το να στέλνει στον εισαγγελέα τις δηλώσεις παραγόντων και φανταστείτε ότι εγώ είχα πληρώσει δεκαχίλιαρα για κάθε φορά που έκανα μία καταγγελία».

  Για την ύπαρξη τέτοιου είδους αγώνων στη Super League: «Είμαι βέβαιος ότι τα ”στήνουν” και στη Superleague 1. Ο τρόπος που γινόταν η χειραγώγηση αγώνων ήταν να ανεβαίνουν από τη Γ Εθνική ομάδες με λίγο κόσμο γιατί για παράδειγμα και χωρίς να παρεξηγηθώ δεν μπορεί ο πρόεδρος του Άρη να στήσει παιχνίδια με τόσο κόσμο. Οι ομάδες που θα αποδειχθεί ότι έχουν εμπλοκή θα δείτε ότι ανέβηκαν με ταχύτητα φωτός στην πρώτη κατηγορία και δεν έχουν από πίσω τους τη στήριξη κόσμου. Δυστυχώς εκτός από την περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε μέσω Γερουλάνου να καθαρίσει το ποδόσφαιρο μέσω του Κοριόπολις πριν το ”έγκλημα” του Ιωαννίδη να τις επαναφέρει, μονίμως οι Πρωθυπουργοί τοποθετούν Υπουργούς εφοπλισμένους με τον αθλητισμό οι οποίοι δεν έχουν κάποια σχέση με το αντικείμενο. Να έρθουν να μου πουν , έλα εδώ να καθίσουμε να τα βάλουμε κάτω, δεν θέλω μισθό, 10 Πρωθυπουργούς έχω να πληρώσω».

  Για την υπόθεση του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι διακαής πόθος μου ακόμα και τώρα. Μόλις εμφανίστηκε το όνομα μου, ήταν λες και χτύπησε αλάρμ και μέχρι και οι οργανωμένοι αποχώρησαν και έκαναν πορεία εναντίον μου, ωστόσο την επόμενη ημέρα άρχισαν ξαφνικά να σκάνε οι υποθέσεις τύπου Μάρα. Τώρα εγώ στο μυαλό μου έχω πάντα τον Ηρακλή και πιστεύω ότι η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Ηρακλή γιατί μόνο με νόμο του κράτους μπορεί να σωθεί η κατάσταση. Ο Ηρακλής πρέπει να γίνει ακμαίος και εγώ μαζί με τον Τομ και τον Ευγενίου μπορούμε να τον κάνουμε ακμαίο. Στην ατζέντα του Δημάρχου είναι σε πρώτη θέση το θέμα του Ηρακλή και ας μην είναι οπαδός της ομάδας».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια