Κουτσιαύτης και Βαρούχας: «Υπάρχει πέναλτι για τον Παναθηναϊκό»

Οι δύο άνδρες, Αριστομένης Κουτσιαύτης και Παναγιώτης Βαρούχας, κλήθηκαν να σχολιάσουν το πέλαντι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και αμφότεροι συμφώνησαν πως η απόφαση ήταν σωστή.

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, ο Φώτης Ιωαννίδης ανατράπηκε εντός περιοχής στο 60ο λεπτό του αγώνα έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από πίσω στη γάμπα.

Ενώ αρχικώς ο διαιτητής Ευαγγέλου, έδειξε «παίζετε» στη πρώτη διακοπή κλήθηκε από το VAR για να επανεξετάσει τη φάση. Τότε ο διαιτητής κατευθύνθηκε στην οθόνη που υπάρχει στο γήπεδο και έδειξε την άσπρη βούλα από την οποία ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και δεύτερο για την ομάδα, με το οποίο «κλείδωσε» την νίκη στο Περιστέρι.

Την φάση αυτή κληθήκαν να σχολιάσουν τόσο ο Αριστομένης Κουτσιαύτης όσο και Παναγιώτης Βαρούχας, οι οποίοι συμφώνησαν αμφότεροι ότι ορθώς δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κουτσιαύτης στο «Total Football»:

«Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, δέχεται ένα μαρκάρισμα. Μια δύσκολη περίπτωση σε φυσική επαφή. Ο διαιτητής αφήνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως τον καλεί το VAR και βλέπει ο διαιτητής την επαφή στο δεξί πόδι. Αυτή αλλάζει την πορεία του ποδιού, βρίσκει στο άλλο πόδι, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει. Είναι μια παράβαση, είναι σωστή η απόφαση να αλλάξει και να δοθεί πέναλτι. Χωρίς κάρτα φυσικά».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή»:

Για την πρώτη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Παλάσιος: «Εδώ βρίσκεται στο έδαφος ο παίκτης του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει καμία παράβαση. Σωστά διαιτητής και VAR συνέχισαν το παιχνίδι».

Για το πέναλτι στον Ιωαννίδη: «Είναι πέναλτι. Υπάρχει επαφή χαμηλά στο πόδι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και σωστά το VAR έδωσε το πέναλτι».

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια