Κρίσιμη συζήτηση για την περικοπή στα συμβόλαια

  Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης ενημερώθηκε από την διοίκηση πως εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει μια συνολική συζήτηση, προκειμένου να βρεθεί μια λύση από κοινού για το θέμα των μειώσεων.

  Η περικοπή στα συμβόλαια των παικτών κρίνεται δεδομένη, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων που έχει επιφέρει ο κορονοϊός. Ωστόσο, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επιθυμούν να βρουν μία κοινή συνισταμένη με όλους τους ποδοσφαιριστές για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες.

  Σύμφωνα με τη «Sportday χθες (11/5) υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη για το θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια. Ο διεθνής μέσος ενημερώθηκε πως θα γίνει μια συνολική κουβέντα της διοίκησης με το γκρουπ των αρχηγών για να αποφασιστεί από κοινού η περικοπή που θα υπάρξει. Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί κανένα πιθανό ποσοστό ή αν ο Παναθηναϊκός θέλει να πλησιάσει τους αριθμούς που είχε προτείνει η Λίγκα.

  Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η συζήτηση κρίνεται δύσκολη, καθώς οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους όσον αφορά ενδεχόμενη μείωση στα συμβόλαιά τους. Ωστόσο στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, ο Παναθηναϊκός θα θέσει σε εφαρμογή το τελευταίο πλάνο που προβλέπει διαπραγμάτευση με τον καθένα ξεχωριστά.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »