Κρούσμα και στην Τουρκία, ώρα αποφάσεων στην Euroleague!

  Το πρώτο κρούσμα του κορωναϊού ανακοινώθηκε και στην Τουρκία, με την Euroleague να καλείται πλέον να δώσει λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη και είναι είναι σοβαρότερο από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε θα ταξιδέψει την Πέμπτη στη γείτονα χώρα, με την διοργανώτρια αρχή να καλείται να αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού.

  Η “εγκληματική” απόφαση της Euroleague να ταξιδέψει στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός μάλλον δείχνει τον… δρόμο, όμως ο Τζόρντι Μπερτομέου θα πρέπει να πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στις ομάδες που αποτελούνται από παίκτες, οι οποίοι παρότι είναι επαγγελματίας έχουν οικογένειες και παιδιά.

  Η Euroleague δεν έχει πάρει κανένα μέτρο πρόσληψης για να εμποδίσει την διάδοση του κορωναϊού, κάτι που έγινε σαφές και με την απόφαση να εκδοθούν 5.000 εισιτήρια στο παιχνίδι Μακάμπι-Μπασκόνια, με τον ιό μάλλον να έχει όριο επισκεψιμότητας.

  Ο CEO της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη καλείται να μετριάσει την έπαρση που τον χαρακτηρίζει, ακολουθώντας τις οδηγίες του συνόλου των χωρών ανά την ήπειρό μας και να κλείσει τις πόρτες σε όλα τα κλειστά. Ο αθλητισμός δεν είναι άλλωστε η κοινωνία, αλλά μέρος αυτής.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »