Ξεκάθαρες κουβέντες προς τους παίκτες του Πόλο

Οι άνθρωποι της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού είχαν την πρώτη τους φετινή συγκέντρωση με τους παίκτες, στους οποίους τόνισαν τη βαρύτητα του συλλόγου που αγωνίζονται.

Όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, η ομάδα του ανδρικού πόλο του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται στην Α2, λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Ερασιτέχνη. Στα πλαίσια της πρώτης φετινής συγκέντρωσης, ο προπονητής της ομάδας, Νάσος Ηρειώτης, είπε προς τους παίκτες του τα εξής λόγια: «Είμαστε σε έναν σύλλογο που όπως και να το κάνουμε, έχει ένα βαρύ όνομα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όπου και να πάμε, οι αντίπαλοι θα θέλουν να μας δυσκολεύουν και να μας κερδίζουν όσο το δυνατό περισσότερο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε πρώτα και είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι έχουμε έρθει στον Παναθηναϊκό. Οπότε ξεκινάμε λοιπόν κι έχουμε στο μυαλό μας το που έχουμε έρθει. Είναι το πιο βασικό κομμάτι για να χτίσουμε το υπόλοιπο. Το όνομα είναι βαρύ, ο σύλλογος είναι μεγάλος και έχουμε στο μυαλό μας πως κάθε λάθος και κάθε παρατυπία θα έχει ένα σοβαρό αποτέλεσμα…»

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Το όνομα του Συλλόγου είναι βαρύ, είναι δύσκολες οι στιγμές, και πρέπει να το κρατήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το βασικό που θέλω εγώ είναι πειθαρχία. Με το παραμικρό που θα γίνει, που θα μου κάνει παράπονα ο Νάσος (σ.σ. Ηρειώτης) ή ο Νίκος (σ.σ. Πλυτάς), όποιος είναι υπεύθυνος για αυτό έχει φύγει. Είναι ξεκάθαρο αυτό από την αρχή. Τα αγωνιστικά θα σας τα πει και ο προπονητής σας».

Ο Νίκος Πλυτάς συμπλήρωσε: «Έχετε προπονητές άξιους του χώρου, είστε κι εσείς άξιοι αθλητές και όλα θα πάνε καλά. Υγεία σας εύχομαι κι εδώ θα είμαι και θα τα λέμε».

Από εκεί και πέρα, τις δικές τους τοποθετήσεις είχαν και κάποιοι παίκτες του συλλόγου.

Νικήτας Παρασκευόπουλος: «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα , χαίρομαι προφανώς γιατί παίζω σε ένα μεγάλο Σύλλογο, όχι όμως στη σωστή κατηγορία. Έλειπα δύο χρόνια από τον Παναθηναϊκό ξέρω πολύ καλά την ιστορία του Συλλόγου και φυσικά ελπίζω ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και φέτος».

Ζάχος Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟ είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος, Μόνο το όνομα σου προκαλεί διάθεση για δουλειά. Ο ΠΑΟ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί όπου και να παίζει. Το όνομα του ΠΑΟ με έφερε εδώ και θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Σύλλογο εκεί που του αξίζει. Είναι δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »