Ξεκινάει η προετοιμασία για το βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών

  Σταδιακά τα ομαδικά αθλήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ξεκινάνε την προετοιμασία τους και μετά το βόλεϊ γυναικών ξεκινάει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

  Την Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινάνε τις πρώτες τους προπονήσεις το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» καθώς και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου στις έδρες τους.

  Πιο συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ελλάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα ξεκινήσουν και θα κάνουν  την πρώτη τους προπόνηση στις 4.30μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

  Δύο ώρες αργότερα έχουν το πρώτο τους ραντεβού οι γυναίκες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »