«Ξεκινούν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «LiveSport», ο Παναθηναϊκό μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα ανοίξει το θέμα των ανανεώσεων.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της διακοπής του Μουντιάλ θα ανοίξουν το θέμα των ανανεώσεων κομβικών παικτών του ρόστερ του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «LiveSport»:

«Από μεθαύριο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα διακοπούν μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα εστιάσουν σε άλλα ζητήματα. Σε πρώτη φάση θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις και στι επίκεντρο έχουν τεθεί οι υποθέσεις των Πέρεθ, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Αϊτόρ.

Με τον τελευταίο θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών με την επιστροφή του στην Αθήνα, ενώ με τον Σένκεφελντ και τον Κουρμπέλη θα δρομολογηθεί μία συζήτηση στη διάρκεια του μήνα. Η διοίκηση επιθυμεί να μάθει τις απαιτήσεις τους για νέο συμβόλαιο και, αν είναι εφικτό, να συμφωνήσει άμεσα μαζί τους. Μία επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί και με την πλευρά του Πέρεθ για ανταλλαγή απόψεων».