Ξεμπέρδεψε οριστικά με Έκι Γκονζάλες και Στραματσιόνι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός εξόφλησε οριστικά τα χρέη προς τους Έκι Γκονζάλες και Αντρέα Στραματσιόνι και έτσι ξεφορτώθηκε ουσιαστικά δύο από τα μεγάλα του οικονομικά «αγκάθια».

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κάνει μεγάλα πλέον βήματα προς την οικονομική εξυγίανση, στην οποία οδεύει σταθερά εδώ και δύο χρόνια.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξόφλησε τα χρέη προς τους Έκι Γκονζάλες και Αντρέα Στραματσιόνι, με το συνολικό τους κόστος να ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως, αμφότερες οι περιπτώσεις αποτελούσαν μεγάλα «αγκάθια» για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι οφειλές προς τον Ιταλό προπονητή ήταν περίπου στα 585.000 ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες στον Έκι Γκονζάλες ήταν στα 500.000 ευρώ.

Έτσι, το «τριφύλλι» καλείται να διώξει το επόμενο «αγκάθι» των οικονομικών, που είναι ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Παναθηναϊκός έχει αποπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των 520.000 ευρώ που οφείλονταν στον Αργεντινό επιθετικό και οδεύει στην πλήρη εξόφληση και εκεί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.