Κούτσερ: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι το φαβορί»

  Ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεξάντρ Κούτσερ, σχολίασε τη κλήρωση λέγοντας πώς ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος του μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης.

  Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεξάντρ Κούτσερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντνίπρο:

  – Πως σας φαίνεται ο Παναθηναϊκός ως αντίπαλος;

  «Από τη στιγμή που είδαμε τους υποψήφιους αντιπάλους μας καταλάβαμε ότι είναι δύσκολες ομάδες. Φυσικά, θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι΄ αυτές τις αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός μάλλον θα είναι το φαβορί, γιατί το πρωτάθλημά του είναι πιο δυνατό. Το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει φιλάθλους που υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα τους και γίνονται ο 12ος παίκτης. Φυσικά, αυτά τα ματς θα είναι δύσκολα για εμάς αλλά πιστεύω ότι βρούμε ευκαιρίες, όπως σε κάθε ματς. Θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι, ειδικά στο πρώτο ματς».

  «Κλείδωσε» η έδρα του Ντνίπρο – Παναθηναϊκός (pics & vid)

  – Υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ Ντνίπρο και Παναθηναϊκού, ότι μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, αλλά τελικά τερμάτισαν δεύτερες;

  «Δεν βλέπω νόημα να κάνω τέτοιους παραλληλισμούς. Υπάρχει η Ντνίπρο, υπάρχει ο Παναθηναϊκός και όλα θα κριθούν στο γήπεδο».

  – Το γεγονός ότι οι Μπερνάρ  – Βέρμπιτς που είναι γνωστοί στην Ουκρανία αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό πως το βλέπετε;

  – Αυτοί είναι πραγματικά γνωστοί ποδοσφαιριστές σε εμάς. Όμως ο αντίπαλος έχει πολλούς ικανούς παίκτες, οπότε θα τους αναλύσουμε όλους και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα παρακολουθήσουμε τα φιλικά που θα δώσουν.  Θα είναι μια πολύ σημαντική μονομαχία για εμάς».

  – Με βάση την εμπειρία της καριέρας σου ως παίκτης, ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου;

  «Συνήθως υπάρχουν ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, συν του ότι υπάρχουν και καλοί ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να τρέχουν στην επίθεση. Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι οι οπαδοί τους θα τους βοηθήσουν πάρα πολύ». 

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια