Κωνσταντίνου: «Πάμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Arena fm 89,4» και να αναφέρει τόσο όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Superleague αλλά φυσικά και τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε την ευκαιρία να βγει στον αέρα μέσω του «Arena fm 89,4» και να αναφέρει τα γεγονότα που συνέβησαν στην περιβόητη συνεδρίαση της Superleague αλλά φυσικά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φαληρικό γήπεδο, το οποίο από μόνο του είναι μεγάλη υπόθεση για τους «πράσινους».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Αρχικά είπε: «Δεν καταλάβαμε το λόγο γιατί κινήθηκε ο Παπαθανασάκης κατά του Θεοδωρίδη. Απλώς επειδή ίσως ο κύριος Παπαθανασάκης δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά αντέδρασε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κύπελλο: «Για να ξαναγίνει το κύπελλο, τοποθετήθηκε ο κύριος Σπανός. Ο κύριος Μελισσανίδης είπε να ξαναγίνει το κύπελλο, αλλά είναι άνευ λόγου από τη στιγμή που ο Σαββίδης δεν ξανακατεβαίνει».

Ταυτόχρονα για όσα έγιναν στη συνάντηση είπε: «Η τοποθέτηση του Σαββίδη ήταν καλή και αιχμηρή και σε άλλο ύφος σε αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του. Ήταν κύριος. Κόσμιος αλλά καυστικός πολύ. Πιστεύω πήγαν για να τον προκαλέσουν. Υπάρχει ένας σεβασμός από τον κύριο Σαββίδη στον Σάββα αλλά στον κύριο Γιαννίκο ήταν πολύ καυστικός. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης».

Για την απουσία του Γιάννη Αλαφούζου:  «Στον κύριο Αλαφούζο προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Ναι, πρώτα είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του».

Για την ΕΠΟ και την Πολιτεία: «Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος που είναι υπόδικος ο κύριος Μποροβήλος να τρέξει αυτά τα θέματα. Το βασικότερο είναι η ΕΠΟ με όλα αυτά, έχει καμία διάθεση να έρθει και να τοποθετηθεί. Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι. Η ΕΠΟ λέει ότι εμείς τον Οκτώβριο θα πάρουμε πάλι τις εκλογές. Αν θέλει η Πολιτεία να βοηθήσει πρέπει να σπάσουν αυγά. Ο κύριος Παπαθανασάκης δε ζήτησε συγγνώμη από κανέναν όσο ήμουν εκεί».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Μεγαλύτερο ρόλο στα ντέρμπι παίζει η ψυχολογία και ποιος το θέλει περισσότερο. Η προετοιμασία ψυχολογικά. Είναι παιχνίδι γοήτρου αυτά. Εμείς πάμε στο Καραϊσκάκη για να νικήσουμε. Όπως έχουμε κάνει κι άλλες φορές μέσα εκεί. Δε φοβόμαστε τίποτα. Τα επεισόδια δε μας απασχολούν. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Για την Εθνική του Χατζηπαναγή: «Η Εθνική με τον Χατζηπαναγή έχασε ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή. Τότε είχαμε Κούδα, Τερζανίδης, Σαράφης, Δεληκάρης , Μαύρος. Είχαν έρθει για να δούνε τον Βάσια 23.000 κόσμου στη Λεωφόρο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.