Κωνσταντίνου: « Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις»

Σε δηλώσεις που αφορούσαν τόσο την κλήρωση του Κυπέλλου όσο και την αλλαγή του προπονητή στον Παναθηναϊκό προχώρησε ο αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε δηλώσεις που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ανέφερε πως δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, αλλά χαρακτήρισε βατή την συγκεκριμένη για τους πράσινους.

Επιπλέον μικρή αναφορά έκανε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος με τον Εβρίτη τεχνικό στον πάγκο του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, αλλά αυτή είναι μια βατή κλήρωση. Πρέπει να παίξουμε με βάση τις δυνατότητες μας. Το Κύπελλο είναι στόχος μας. Με την αλλαγή που έγινε έχουμε ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...