Κώτσιρας: «Δεν με νοιάζει που θα παίζω, θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

    Ο Γιάννης Κώτσιρας έστειλε… μήνυμα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο, ανεξάρτητα από το που θα αγωνίζεται.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα στην ΕΡΤ:

    «Σίγουρα η νίκη σε ένα ντέρμπι είναι πιο σημαντική, καταφέραμε να διατηρήσουμε την επαφή με την πρώτη θέση, αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

    Όσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, παρότι δεν κάναμε πολλές φάσεις, στις φάσεις που δημιουργήσαμε σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μας πίεσε λίγο παραπάνω αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ.

    Βερβελές για Φορτούνη: «Δικαίωμά του να πάει στον Παναθηναϊκό…» (vid)

    Συνεχίζουμε, να γυρίσουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μας για να δούμε πώς θα πάει η συνέχεια, είμαι πολύ αισιόδοξος. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, δουλεύουμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

    Εμένα δεν με νοιάζει το που θα αγωνιστώ, εγώ θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα αγωνιστώ όπου μου ζητηθεί, σίγουρα θέλω να παραμείνω στην ομάδα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία».