Λαμπρή η πορεία του Παπαγιάννη

Σε πολύ μεγάλο ταλέντο εξελίσσεται μέρα με τη μέρα ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς εκτιμήσεις τον φέρνουν στο νούμερο 35 της λίστας στο draft του NBA.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν ”ξεγραμμένο” το Γιώργο Παπαγιάννη, πιστεύοντας πως δε θα μπορούσε να καταφέρει να μπει στο draft. Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, ενδέχεται να φτάσει στο νούμερο 35 της σχετικής λίστας.

Ο 19χρονος πραγματοποιεί αξιοθαύμαστες παρουσίες και οι μετοχές του ανεβαίνουν συνεχώς. Πολλές εκτιμήσεις, πλέον, κάνουν λόγο για εκτόξευση του άσου του Παναθηναϊκού.

Αν ο Παπαγιάννης φτάσει σε αυτή τη θέση, δικαίωμα επιλογής έχουν οι Boston Celtics, οι οποίοι διατηρούν δικαίωμα να τον ανταλλάξουν με παίκτη από τους Minesota Timberwolves.

Όπως πολλά σημάδια δείχνουν, ο Παπαγιάννης θα απασχολήσει για πολύ καιρό ορισμένες ομάδες του θαυμαστού κόσμου του ΝΒΑ, δείχνοντας έτσι πως έχει πολλά αποθέματα ταλέντου και πλούσια προσόντα.

Όπως είναι φυσικό, από πλευράς Παναθηναϊκού, τηρείται στάση αναμονής, καθώς είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στον «Εξάστερο» αν δε βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...