Λαμβάνει μέτρα η ΠΑΕ

Η τιμωρία που έθεσε στον Παναθηναϊκό ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δεν άφησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σταυρωμένα τα χέρια, η οποία αποφάσισε να πάρει ορισμένα μέτρα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χθες (19/1) πραγματοποίησε σύσκεψη για το μέλλον της Θύρας 13 και 14, οι οποίες σύμφωνα με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή θα κλείσουν. Οι «πράσινοι» ξεκινούν καταμέτρηση εισιτηρίων του ιστορικού πετάλου και όπως όλα δείχνουν οι συγκεκριμένες θύρες θα μεταφερθούν στην 6 και την 7, δηλαδή στο ακριβώς απέναντι πέταλο.

Στον Παναθηναϊκό κάτι τέτοιο δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, καθώς έχει πέσει πρόταση στο τραπέζι να μετακομίσει η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Αυτή η λύση ωστόσο δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος προτιμάει την Λεωφόρο από το ΟΑΚΑ για διάφορους λόγους.

Τέλος, η ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει σήμερα ανακοίνωση για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών από το ένα πέταλο στο άλλο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.