Λάρκιν: «Η πανδημία δημιούργησε πλεονεκτήματα για κάποιες ομάδες»!

Ο Σέιν Λάρκιν πήρε θέση για το ενδεχόμενο της επανέναρξης της Ευρωλίγκας, έκανε λόγο πως εξαιτίας της πανδημίας δημιούργησε πλεονεκτήματα για κάποιες ομάδες και τέλος αναφέρθηκε για τον σύλλογο που αξίζει τον τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γκαρτ της Εφές:

«Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες δεν μπόρεσαν να μείνουν σε καλή φόρμα μετά την διακοπή. Το ρίσκο των τραυματισμών είναι μεγάλο. Δεν μιλάμε για ένα κανονικό διάλειμμα, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν μέσω της δουλειάς. Η πλειοψηφία των παικτών δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, δεν είναι ιδανικό το ενδεχόμενο να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε σωστά.

Η Euroleague είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, με σπουδαίους παίκτες. Κάθε αξίζει να έχει την ευκαιρία να κερδίσει, αλλά η πανδημία αφαίρεσε την δυνατότητα για σωστή προετοιμασία σε κάποιες ομάδες. Δεν ξέρω αν ο πρωταθλητής πρέπει να κριθεί από την ικανότητα των συλλόγων να προπονηθούν. Πρέπει να κριθεί από την δουλειά των παικτών στην διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, μαζί με τους προπονητές, τους συμπαίκτες και το επιτελείο των ομάδων. Η διακοπή δημιουργεί ξεκάθαρα ένα πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες και σε κάποιους παίκτες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάρκιν.