Λάσκαρης: «Οι διαιτητές έβαλαν την σφραγίδα τους»

Ο πρόεδρος του Άρη Νίκος Λάσκαρης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε πως η διαιτησία δεν άφησε τον Άρη να διεκδικήσει το ματς.

«Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Όχι πως φταίει αυτή που χάσαμε αλλά και πάλι δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζω να ήταν άθελα αυτό, να μην ήταν κάτι σκόπιμο. Πήγα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια. Δεν μπορούμε να πούμε πως οι διαιτητές έκριναν τον αγώνα αλλά δεν μας επέτρεψαν να το διεκδικήσουμε. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Τώρα στους 4 πόντους φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ δεν δόθηκε ενώ δόθηκαν βολές στον Παναθηναϊκό. Στο μπάσκετ είναι πολύ εύκολο να το κάνεις αυτό. Είδαμε τις προθέσεις των διαιτητών από την αρχή του αγώνα. Μετά κάπως ισορρόπησαν αλλά όταν πλησιάσαμε στους 4 πόντους ήθελαν να βάλουν την σφραγίδα πάνω. Εντάξει, τελείωσε. Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι ώστε ακόμα και αν θέλει να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο να μην μπορεί.

Είναι κρίμα να μην κρίνεται ο αγώνας από τους παίκτες αλλά από κάποια κόλπα των διαιτητών. Έγινε ότι έγινε, χάσαμε, είναι ο πρώτος τελικός του Άρη που είχαμε αξιώσεις και το παλέψαμε. Θα έχουμε και άλλους τέτοιους τελικούς και ελπίζω να βρούμε έναν τρόπο να μην έχουμε έκτροπα. Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι. Αυτό που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και αυτό που έκαναν οι δικοί μας στο τέλος. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας στο τέλος. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση μέχρι αυτό το σημείο παρά τις προκλήσεις που δέχθηκαν».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »