Πάμπλο Λάσο: Η δήλωση του για τις εμφανίσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

  Ο Πάμπλο Λάσο έκανε ειδική αναφορά στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με αφορμή ερώτηση που του τέθηκε για την φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού.

  Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός προπονητής είπε στη κάμερα της NOVA:

  «Για μένα, το πιο σημαντικό είναι η χημεία της ομάδας. Για παράδειγμα… Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης; Σίγουρα έχει πολύ καλούς παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή. Όμως οι σωστοί παίκτες εμφανίστηκαν στις σημαντικές στιγμές. Θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμα από έναν συμπατριώτη μου. Ο Χουάντσο έπαιξε πολύ καλά την κατάλληλη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή με τον Χουάντσο και πήρε αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο.

  Ουρμπόνας: «Είχαμε μεγάλες αμφιβολίες για τον Σλούκα, αλλά μας έκλεισε τα στόματα»

  Το περασμένο καλοκαίρι έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τα πάντα. Δεν είναι καθόλου εύκoλο να κερδίσεις τα πάντα. Είχαν υπομονή, έχτισαν την ομάδα και βρήκαν το σωστό μομέντουμ την κατάλληλη στιγμή. Είναι κάτι που όλοι πρέπει να μάθουν. Σε μια σεζόν που δίνεις 80 παιχνίδια, δεν πρόκειται να τα κερδίσεις όλα. Δεν γίνεται να μιλάς για κρίση κάθε φορά που χάνεις.

  Η αίσθησή μου είναι ότι ο κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού έπαιξε καλά όταν έπρεπε. Δεν ξέρω γιατί. Έγινε τρομερή δουλειά από τον προπονητή, τους παίκτες και ολόκληρο τον οργανισμό. Κανείς δεν θα θυμάται τι έκανες τον Νοέμβριο. Όλοι όμως θυμούνται τον πρωταθλητή. Στο μπάσκετ οι λεπτομέρειες ορίζουν την ιστορία, όμως πρέπει να είσαι έτοιμος για να ορίσεις τις λεπτομέρειες».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια