Λάσο: «Θα επιστρέψουμε σε 48 ώρες»

Δηλώσεις του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, το άξιζε από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα. Ξεκίνησε με 20-0, πολύ καλύτερα από εμάς, φάνηκε ότι μία ομάδα ήθελε το παιχνίδι. Εμείς απλά περιμέναμε, αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Πρέπει να σκεφτούμε την συνέχεια και θα επιστρέψουμε σε 48 ώρες.»

Για την απουσία του Καμπάτσο και του Γιουλ: «Φυσικά είναι δύσκολο για εμάς να παίξουμε χωρίς αυτούς, όμως είχαμε προβλήματα σε όλη την σεζόν και δεν θα το ακούσετε από εμένα».

Για το αν ζήλεψε τον Παναθηναϊκό: «Δεν ζηλεύω καμιά ομάδα, αγαπώ την ομάδα μου, είμαστε μαζί στις νίκες και της ήττες, παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά και δίκαια κέρδισε. Δεν ανησυχώ για το κομμάτι της τακτικής».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Πιστεύω είναι καλύτερο να το έχεις, σε κάθε σειρά πλέι οφ. Αλλά, στην ιστορία έχουν υπάρξει ομάδες που κέρδισαν χωρίς αυτό. Δεν μπορούμε βα το σκεφτόμαστε, πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ. Για μένα είναι ένα παιχνίδι που τελείωσε, έχουμε άλλο ένα σε 48 ώρες».

Για τον αγχώνει ότι δεν έχει προκριθεί με μειονέκτημα έδρας: «Έχω την ίδια αγωνία με αυτή που είχε ο Παναθηναϊκός την περσινή σεζόν».