Λεκτική επίθεση σε Μπεργκ από οπαδούς!

Τα γεγονότα γύρω από την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ και την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δεν αρέσουν καθόλου στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι του επιτέθηκαν διαδικτυακά.

Βροχή αρνητικών σχολίων δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ στο instagram από τους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν ότι θα χάσουν κατ’ αυτό τον τρόπο τον καλύτερο τους παίχτη. Συγκεκριμένα ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας χαρακτήρισαν «προδότη» τον Μπεργκ.

Διαβάστε ορισμένα σχόλια:

 «Κύριε Μπεργκ, πες στη νέα αγαπημένη ομάδα σου, την Αλ Αΐν, να πληρώσει τη ρήτρα στον Παναθηναϊκό και θα είσαι ελεύθερο πουλί! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Με σεβασμό, κύριε Μπεργκ».

«Αφεντικά του Παναθηναϊκού είναι οι οπαδοί του και δεν θα σε αφήσουν να υπογράψεις στην Αλ Αΐν χωρίς σοβαρή προσφορά».

«Φέρε 10 εκατομμύρια και μετά πήγαινε στο αεροδρόμιο και φύγε. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό».

«Μπεργκ, είσαι απίστευτος. Δεν έδειξες κανέναν σεβασμό στην ομάδα που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια που παίζεις σε βάρος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες θα σε κάνουν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα ακόμα και για διακοπές. Πες στους Άραβες να πληρώσουν αν σε θέλουν».

«Αν θέλεις να πας στην Αλ Αΐν, πες τους να πληρώσουν τη ρήτρα και δείξε λίγο σεβασμό στην ομάδα που σε βοήθησε να κάνεις restart στην καριέρα σου. Δεν υπάρχει κανείς λόγος να συμπεριφέρεσαι έτσι στον Παναθηναϊκό».

«Ντροπή σου, Μάρκους! Η επιλογή σου είναι απόλυτα αποδεκτή, αλλά το παιχνίδι που παίζεις με την Αλ Αΐν κατά του Παναθηναϊκού είναι βρώμικο. Εμείς σε κάναμε ό,τι είσαι σήμερα. Πριν έρθεις, η καριέρα σου κινδύνευε».

«Δεν με νοιάζει ότι φεύγεις, προδότη. Από ήρωας έγινες μηδενικό. Είναι προδοσία αυτό που κάνεις. Κυνηγάς τα χρήματα σαν τις π…».

«Μάρκους, ελπίζω ότι τελικά θα δείξεις κάποιο σεβασμό στο συμβόλαιο και στην υπογραφή σου».

«Ο Παναθηναϊκός σε έκανε ξανά ποδοσφαιριστή. Μην το ξεχνάς αυτό!».

«Κάναμε λάθος που σε αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εσύ ποτέ δεν αγάπησες τον Παναθηναϊκό. Η χώρα και η ομάδα μας ανέστησαν την καριέρα σου. Αλλά προφανώς τα λεφτά είναι πιο σημαντικά για εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Δεν αξίζεις να φοράς άλλο τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

«Έχουν τόσα λεφτά εκεί και δεν μπορούν να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Καλή τύχη στον πρωτάθλημα-πάτος».

«Ήσουν πάντα η ελπίδα μας για καλύτερες ημέρες. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μας άφηνες ποτέ! Ήσουν ο αρχηγός μας που δεν θα έφευγε ποτέ έτσι, χωρίς μια λέξη. Κι όμως. Έφυγες ακριβώς έτσι. Λυπάμαι πραγματικά για εσένα. Ελπίζω να κάνεις το καλύτερο για εσένα, αλλά φεύγεις από μια ομάδα που σε αγαπάει και από μία χώρα φιλική για την οικογένειά σου…».

«Δήλωνες ότι θα έφευγες μόνο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως το ισπανικό ή το αγγλικό. Και σήμερα υπογράφεις σε μια ανύπαρκτη ομάδα… Ο Παναθηναϊκός ανέστησε την καριέρα σου. Και είμαστε ο λόγος που παίζεις στην Εθνική Σουηδίας. Αλλά διάλεξες τα λεφτά και το τελείωμα της καριέρας σου στην Αραβία».

«Ώστε όλα ήταν για τα λεφτά… Σε εμπιστευόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Κι εσύ μας είπες ψέματα μέχρι και στο τέλος της σεζόν».

«Μπεργκ, γ… Πας στην Αλ Αΐν για τα λεφτά; Δεν αγαπούσες τον Παναθηναϊκό. Φύγε, λοιπόν! Και να χαίρεσαι τα λεφτά σου, μ…».

«Ντροπή σου! Γύρισες στην Εθνική σου χάρη στον Παναθηναϊκό!».

«Λεφτά, ποδόσφαιρο, καλή δουλειά Μάρκους…».

«Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη…».

«Αν φύγεις έτσι, θα απογοητεύσεις χιλιάδες μικρά παιδιά που σε είχαν ίνδαλμα. Μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα αγοράσεις με λεφτά…».

«Αλ Αΐν; Τι είναι αυτό; Μάρκους, είσαι αρχηγός μας. Μείνε εδώ».

«Ξέρω ότι όλα είναι για τα λεφτά. Όχι για το ποδόσφαιρο. Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στον Παναθηναϊκό, αλλά αν ψάχνεις μόνο για λεφτά μπορείς να καταστρέψεις την καριέρα σου».

Μάλιστα η κατάσταση έγινε ακόμα πιο έκρυθμη, όταν οι οπαδοί του τριφυλλιού ήρθαν σε αντιπαράθεση με εκείνους της Αλ Αΐν. Δείτε παρακάτω τα σχόλια προς τους Άραβες οπαδούς:

 «Ο Μάρκους θα είναι στην καρδιά του Παναθηναϊκού για πάντα. Αλλά εσείς έχετε το χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο μαζί με τους Κινέζους. Μόνο παίκτες πάνω από τα 30 έρχονται εκεί για να τερματίσουν την καριέρα τους με μοναδικό κίνητρο τα λεφτά. Γιατί κανείς στον κόσμο δεν θα ερχόταν εκεί να παίξει ποδόσφαιρο για άλλο λόγο».

«Άραβες, νομίζετε ότι θα τον πάρετε; Αν δεν πληρώσετε όσα πρέπει, θα έρθει μόνο στο όνειρό σας».

«Να μας δείξετε τα πετροδόλαρα πρώτα. Υπάρχει μπάι άουτ 10 εκατομμυρίων. Το μόνο που ζητάμε από τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν είναι σεβασμός. Μετά θα είναι όλος δικός σας ο Μπεργκ για να κάνει εκεί τις διακοπές του».

«Πρέπει να δώσετε στον Παναθηναϊκό το μπάι άουτ για να σπάσετε το συμβόλαιο που έχει ο Μπεργκ μέχρι το 2019. Και μετά θα είναι δικός σας».

Τέλος, μέσα στον γενικό χαμό, υπήρχαν και ορισμένα μηνύματα υποστήριξης προς το πρόσωπο του Μπεργκ. Δείτε μερικά από αυτά:

«Μείνε στον Παναθηναϊκό. Σε αγαπάμε. Είσαι ένας από εμάς, είσαι η καρδιά του Παναθηναϊκού. Μείνε να παλέψουμε όλοι μαζί απέναντι στα σκουπίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Ελπίζω να μείνεις εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας σου. Πάντα στις καρδιές μας». Ή και αυτό: «Μείνε εδώ, γ… την Αραβία».