Λέων: «Απεχθές και ανυπόστατο ψέμα»

Ο Νίκος Λέων σχολιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Prasinoforos.gr τις δηλώσεις της Χριστίνας Τσιλιγκίρη τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος σύλλογος σε τίτλους στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα απεχθές και ανυπόστατο ψέμα που δείχνει ότι η αντίπαλη ομάδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι επιπόλαιη και γραφική τουλάχιστον όσο αφορά την επικοινωνιακη της ομάδα και πολιτική… Ο ΠΑΟ ΑΟ είναι ο πρώτος σύλλογος σε τίτλους σε όλα τα σπορ με δεύτερο τον Παννελληνιο. Δεν μου προξενεί εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός μειώνει των ερασιτεχνικό αθλητισμό αφού δεν διατηρεί τμήματα σε όλα τα σπορ κάτι που δείχνει σε τι υποληψη έχει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στηρίζει μόνο ότι είναι επικερδές. Ελπίζω αν θέλουν να ονομάζονται σοβαρός σύλλογος να ανακαλέσουν».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »