Λεωφόρος ήταν και πάει…

    Το πλάνο που είχαν σκεφτεί οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για επιστροφή στην Λεωφόρο δεν θα προχωρήσει λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων που προκύπτουν από τον κορωνοϊό.

    Σύμφωνα με την «Livesport», ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σκέφτεται πλέον την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική του έδρα, έχοντας ως κριτήριο τα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν από την πανδημία.

    Μέχρι πρότινος, το «τριφύλλι» είχε πολύ καλές οικονομικές προοπτικές και η Λεωφόρος θεωρούνταν πολύ πιθανό σενάριο για την έδρα των «πράσινων» την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, από τα μέσα Μαρτίου και έπειτα, η κατάσταση στα οικονομικά έχει διαφοροποιηθεί. Αυτό σημαίνει πως δεν θα περισσεύουν κονδύλια για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαϊδης».

    Άλλωστε, το γήπεδο χρειάζεται εξοπλισμό και λειτουργικές παρεμβάσεις και μαζί με τον χλοοτάπητα τα έξοδα ανέρχονται πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υπολόγιζε και στην ενοικίαση των σουιτών της Λεωφόρου για να καλύψει τα έξοδα που θα δαπανούνταν για την ανακαίνιση του γηπέδου. Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, αφού προφανώς κανένας επιχειρηματίας δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει 70.000 – 80.000 ευρώ για μία σεζόν που είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.