Λίγα… παραπτώματα στο φύλλο αγώνος!

Η τριάδα των διαιτητών στο ΟΑΚΑ για το σημερινό παιχνίδι δεν έγραψε πολλά και έτσι το φύλλο αγώνος δεν καίει τον Παναθηναϊκό. Αυτό διότι τα παραπτώματα που έγιναν ήταν ελάχιστα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με καμία απολύτως τιμωρία, καθώς το φύλλο αγώνος από τους τρεις διαιτητές δεν την καίει. Συγκεκριμένα η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική με εξαίρεση ορισμένα παραπτώματα, τα οποία δεν μπορούσαν να λείψουν. Αναλυτικά το φύλλο αγώνος γράφει για ένα αβγό που έπεσε στον πάγκο του Ολυμπιακού, σε πέντε καπνογόνα που άναψαν αλλά και για υβριστικό σύνθημα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...