Λίγες σκέψεις για τη συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ

Ο Νίκος Γιανναράς μεταφέρει, μέσω του Prasinoforos.gr, τις σκέψεις του για την σημερινή συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα κλίμα που εισπράξαμε είναι ότι η ομάδα των ανθρώπων που ανέλαβε την ευθύνη για τη λειτουργία του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, συνεχίζει με την ίδια αποφασιστικότητα, διάθεση, θέληση και προσήλωση να στηρίζει την ομάδα που μας έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια, στιγμές χαράς και περηφάνιας.

Κοιτώντας τα πρόσωπα, καταλαβαίνεις πόση αγάπη υπάρχει για αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Οι Αλβέρτης- Διαμαντίδης με την τεράστια αγωνιστική εμπειρία τους και ο κ. Τριαντόπουλος με τη διαχρονική προσφορά του στην ΚΑΕ και όχι μόνο, εγγυούνται το μέλλον, αναλογικά πάντα με τις εποχές που διανύουμE. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη σημαντική συνεισφορά του τελευταίου, στη θεαματική μείωση του χρέους της μάνας του λόχου επί διοίκησης Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η παρουσία επίσης του κ. Παρθενόπουλου, ενισχύει ακόμα περισσότερο το υπάρχον «σχήμα» ενόψει των εξελίξεων και των αυξημένων υποχρεώσεων της νέας σεζόν, δίνοντας συνέχεια στην άρτια φετινή συνεργασία… και στο κομμάτι αυτό, ο Παναθηναϊκός δείχνει εικόνα ομάδας που λειτουργεί άψογα, με χημεία, εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμό.

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ