Λιγοστεύουν οι πιθανότητες πώλησης του Ζέκα

Νέα δεδομένα εισάγονται στην υπόθεση περί μετακίνησης του Κάρλος Ζέκα στην ομάδα της Κοπεγχάγης.

Ο Παναθηναϊκός αρνείται να παραχωρήσει το Ζέκα στην Κοπεγχάγη, κυρίως λόγω οικονομικών διαφορών. Η ομάδα της Κοπεγχάγης προτίθεται να κάνει νέα πρόταση για να τον αποκτήσει, αλλά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει όσο μπορεί να τον κρατήσει.

Το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός για να δώσει το Ζέκα φτάνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η ομάδα της Κοπεγχάγης δεν είναι και πολύ πιθανό να δώσει. Επίσης, αν οι Δανοί δώσουν το απαιτούμενο ποσό, αλλά οι «πράσινοι» δε βρουν άμεσα αντικαταστάτη, η μεταγραφή θα βρει πάλι σε τοίχο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό για το Ζέκα να συνεχίσει να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...