Λιόλιος: Κρατάει στην διαιτησία τους Κορομηλά και Παπαπέτρου!

  Ο Βαγγέλης Λιόλιος αποφάσισε να επεκτείνει το όριο ηλικίας στους διαιτητές, κρατώντας στην ενεργή δράση τους Ηλία Κορομηλά και Πέτρο Παπαπέτρου.

  Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αλλάζει τον κανονισμό και ανεβάζει για τουλάχιστον δύο έτη το όριο ηλικίας, με τους Κορομηλά και Παπαπέτρου να συνεχίζουν την διαιτητική δράση τους.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportal.gr»:

  Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για να επεκτείνει το όριο ηλικίας μετά τα 50 κρατώντας στην ενεργή διαιτησία τους Ηλία Κορομηλά και Πέτρο Παπαπέτρου

  Ως τώρα αποτελούσε κάτι αδιαπραγμάτευτο η επέκταση του ορίου ηλικίας των 50 ετών για τους διαιτητές και εκεί ολοκλήρωναν όλοι την καριέρα τους.

  Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportal ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος φαίνεται ότι έχει αλλάξει πλέον τη στάση του και βλέπει θετικά την επέκταση του ορίου ηλικίας για τουλάχιστον δυο χρόνια, ίσως και περισσότερα.

  Αυτό σημαίνει πως ο Ηλίας Κορομηλάς και ο Πέτρος Παπαπέτρου, οι οποίοι συμπληρώνουν με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος τον κύκλο τους στην ενεργή διαιτησία θα πάρουν παράταση. Μαζί και ο Γιώργος Θεονάς, που αποτελεί τον τρίτο διαιτητή του τέταρτου τελικού Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15), καθώς κι αυτός συμπληρώνει τα 50.

  Η αύξηση του ορίου ηλικίας των διαιτητών συζητιόταν πολλά χρόνια, αλλά έμενε στο συρτάρι, όμως φαίνεται ότι για τον πρόεδρο της ΕΟΚ ωρίμασαν οι συνθήκες και πλέον μπορεί να υπογράψει την επέκταση μετά τα 50.

  Κάτι που δίνει πρόσθετα χρόνια στην ενεργή διαιτησία σε δυο από τους πλέον έμπειρους Έλληνες διαιτητές, τον Ηλία Κορομηλά και τον Πέτρο Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν θα «κρεμάσουν» τη σφυρίχτρα τους στο τέλος του πρωταθλήματος.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια