Λόγω ετοιμότητας βασικός ο Γιόχανσον

  Όπως δείχνουν τα πράγματα, παρότι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα συμπεριληφθεί στην λίστα της αποστολής, παρά ταύτα ο Ματίας Γιόχανσον επειδή είναι σε καλύτερη κατάσταση θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Πιθανώς, ο «Κούλι» χρησιμοποιηθεί ως διορθωτική κίνηση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

  Η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Γιόχανσον κι αυτό γιατί φέρεται να τον θεωρεί σε πληρέστερη άρτια κατάσταση, απ’ ότι τον παίκτη απ’ το Μάλι.

  Παρόλο αυτά, τούτα είναι (βάσιμες) εικασίες και σίγουρο ακόμα δεν είναι τίποτα, αφού μένουν αρκετές μέρες μέχρι την διεξαγωγή της εν λόγω αναμέτρησης.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »