Λορένζο Σινίκ για Τρουιγέ: «Ο Παναθηναϊκός έκανε σημαντική κίνηση»

«Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έξυπνα στην υπόθεση Τρουιγιέ, δεν περίμενα ποτέ ότι αυτός ο παίκτης θα έφευγε φέτος από τη Νις» είπε ο Λορένζο Σινίκ αναφορικά με την μετακίνηση του Γάλλου μέσου στον Παναθηναϊκό:

Aναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος δημοσιογράφος στο SDNA αναφορικά με τον Τρουιγέ:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Τρουιγιέ θα έφευγε φέτος από τη Νις. Δεν ήταν προτεραιότητα του συλλόγου να τον παραχωρήσει, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την κρίση που υπάρχει στην ομάδα με τα άσχημα αποτελέσματα στην έναρξη της σεζόν και την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Λουσιέν Φαβρ»

«Νομίζω ότι έκανε πολύ καλή κίνηση η ελληνική ομάδα για τον απλούστατο λόγο πως είναι ένας παίκτης που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν σεζόν στην Οσέρ και σε μία πολύ καλή ηλικία», συμπλήρωσε ο Σινίκ τονίζοντας πως «ο Τρουιγιέ είναι πιθανόν ένας παίκτης που θα βοηθήσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό σχετικά γρήγορα και δεν αποκλείεται στο μέλλον να φέρει χρήματα στο ταμείο της ομάδας».

«Ο Φαβρ έκανε λάθος με τον Τρουιγιέ. Αρχικά υποστήριζε πως τον πίστευε και στη συνέχεια δεν το έδειξε. Ο Τρουιγιέ είναι παίκτης που θέλει να παίζει. Έδειξε το level του σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ligue 2. Σε μία ομάδα, όπου οι οπαδοί έχουν απαιτήσεις με δεδομένη την ιστορία της και είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο και να παίξει ρόλο. Έτσι όπως είπα και προηγουμένως, θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει άμεσα. Έκανε μία σημαντική κίνηση», κατέληξε ο Σινίκ.