Λούπου: «Ηταν η πιο δύσκολη ντρίμπλα της ζωής μου»

  Νικητής βγήκε από τη δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Ντάνουτ Λούπου.

  Ο 53χρονος Ρουμάνος μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό τόνισε ότι ήταν η πιο δύσκολη ντρίμπλα της ζωής του. 

  Αναλυτικά:

  «Οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα ήταν από την 5η έως τη 12η ημέρα. Είχα την ατυχία να είμαι με έναν κύριο που ήταν σε τραγική κατάσταση για 23 ώρες την ημέρα και ζητούσε διαρκώς νερό ή κάτι άλλο.

  Στην αρχή ήμουν μόνος μου στο δωμάτιο, μέχρι που έφεραν αυτόν τον κύριο, στον οποίο εύχομαι με όλη μου την καρδιά να τα πήγε καλά και να έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

  Στο νοσοκομείο δεν επιτρεπόταν τίποτα, Ούτε να σε δει κανένας, ούτε να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Δεν μπορούσες να κάνεις απολύτως τίποτα. Πρέπει να πω ότι ο Τζίτζι Μπεκάλι έστελνε φάρμακα στην οικογένειά μου και τον ευχαριστώ πολύ για τη φροντίδα. 

  Εγώ πέρασα μία εφιαλτική περίοδο επτά ημερών. Ηταν ένας εφιάλτης, δεν το εύχομαι ούτε στους χειρότερους εχθρούς μου! Κατάφερα να ντριμπλάρω τον Covid-19 και ελπίζω να τον… ξεφορτώθηκα οριστικά. Ήταν η πιο δύσκολη ντρίμπλα στη ζωή μου» τόνισε ο Λούπου και συνέχισε λέγοντας πως νομίζει ότι μολύνθηκε…

  «Γενικά ήμουν προσεκτικός, αλλά όταν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, πας και παίζεις. Πήγα λοιπόν κάπου και έπαιξα ποδόσφαιρο μαζί με άλλους. Νομίζω ότι εκεί το έπαθα».

  Στο ερώτημα τι σκέφτεται για εκείνους που αρνούνται την ύπαρξη του Covid-19, υποστήριξε

  «Ίσως κάποιοι να είναι ασυμπτωματικοί, αλλά μάλλον όλοι θα μολυνθούν κάποια στιγμή».