Λούπος: «Έντονος και ύπουλος πόλεμος κατά της ΑΕΚ – Αγκαλιασμένοι οι δήθεν… αιώνιοι»

  Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ώρα», Πάνος Λούπος, ανέφερε πως η ΑΕΚ δέχεται έντονο και ύπουλο πόλεμο ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός οδηγούνται χέρι-χέρι.

  Το άρθρο:

  Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μας, που βιώνουμε έντονο και ύπουλο πόλεμο κατά της ΑΕΚ. Νομίζω όμως ότι είναι από τις φορές που η παράνοια για να μην κατακτήσει η ΑΕΚ αυτό το πρωτάθλημα, είναι τόσο μεγάλη και ξεκάθαρη, που προκαλεί μεγάλο καλό στην Ένωση και τη συσπείρωσή της.

  Οπωσδήποτε είναι πολύ δύσκολο να αντέξει η ΑΕΚ σε αυτό τον πόλεμο από το Σύστημα που έχει απέναντί της, γιατί μιλάμε για κάθε αγωνιστική εντός γηπέδων που πρέπει να δίνει μάχες κόντρα σε όλους και κάθε μέρα εκτός γηπέδων, που δεν πρέπει να περνάνε και να επηρεάζουν την ομάδα, όλα όσα συμβαίνουν. Αλλά η ΑΕΚ αντέχει. Και η ομάδα και το περιβάλλον της και ο φίλαθλος κόσμος. Κι όχι μόνο αντέχουμε, αλλά επικρατεί ασύλληπτη συσπείρωση.

  Είναι λογικό να έχει φρικάρει ο ανταγωνισμός. Παλεύουν με νύχια και με δόντια, αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι, οι δήθεν… «αιώνιοι» εχθροί που παραδοσιακά κόντρα σε κάθε ισχυρή ΑΕΚ, γίνονται φίλοι. Το παλεύουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και με μια αισχρή προπαγάνδα, αλλά δεν τους βγαίνει με τίποτα.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια