Λούκα Βιλντόσα: Συμφώνησε με τη νέα του ομάδα!

    Ο Πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι, αποκάλυψε πως ο Λούκα Βιλντόζα έχει ήδη υπογράψει με την ιταλική ομάδα.

    Παρελθόν αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Λούκα Βιλντόζα από τον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο γκαρντ να συνεχίζει την καριέρα του στην Βίρτους Μπολόνια!

    Ο πρόεδρος της ομάδας από την Ιταλία μίλησε για το θέμα του πρώην Πρωαταθλητή Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε για το νέο γήπεδο της ομάδας, τονίζοντας: “Έχουμε υπογράψει με τον Βιλντόζα, δουλεύουμε να πάρουμε ακόμα ένα μεγάλο όνομα και έναν ποιοτικό Ιταλό παίκτη“.

    Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως και το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο η παρουσία του Λούκα ήταν… απογοητευτική και έτσι οι Πειραιώτες κατέβαλαν μέρος του συμβολαίου του Αργεντίνου, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

    Τη σεζόν που μας πέρασε, μέτρησε κατά μέσο όρο 4.8 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ σε 17’40” στο παρκέ στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια