Λουτσέσκου: «Ελπίζω οι ομάδες της Αθήνας να έχουν την ίδια αντιμετώπιση στο Χαριλάου»

  Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αν και επικράτησε επί του Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μια ακόμα φορά στην Αθήνα και τις ομάδες της.

  Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 2-1 στην έδρα του Άρη, ωστόσο προς το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση με αποκορύφωμα την αποβολή του Ρουμάνου τεχνικού.

  Όταν αυτός κλήθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις για την αναμέτρηση, δεν δίστασε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, για μια ακόμα φορά, φέτος, στην Αθήνα και τις Αθηναϊκές ομάδες, λέγοντας ότι ελπίζει όλες οι ομάδες που έρχονται από την Αθήνα να αντιμετωπίζουν την ίδια ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

  Για το ματς: “Κοιτάξτε ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα παιχνίδι και να αγωνιστούμε όπως συνηθίζουμε, θέλαμε να κυριαρχήσουμε. Μας έλειπε κάτι, μάλλον η ένταση. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε, κάτι μας έλειπε πάλι. Το πρώτο μέρος τελέιωσε με καλύτερη εικόνα του Άρη. Στο δεύτερο ήταν διαφορετικό επανήλθαμε είχαμε την πίστη ότι θα φτάσουμε έως το τέλος και έγινε”.

  Για το αν ήταν ζήτημα αλλαγών: «Οι παίκτες είναι για αυτό τον λόγο, να μπαίνουν και να δίνουν τα πάντα. Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, καταφέραμε να νικήσουμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες που έρχονται από την Αθήνα να αντιμετωπίζουν την ίδια ατμόσφαιρα».

  Για την ένταση: «Μου είπαν ότι πέταξα κάτι στις κερκίδες , δεν είναι δίκαιο, δεν είναι σωστό. Πήρα κάτι να επιστρέψω, δεν πέταξα κάτι. Το VAR το είδε αλλιώς. Όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει πίεση και τρελή ατμόσφαιρα σε τέτοια μας και ειδικά ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Αυτός που υποφέρει σε αυτές τις υποθέσεις είναι το ποδόσφαιρο».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια