Λυκογιάννης: «Να βρούμε έναν παίκτη να γεμίσουμε τη ρακέτα μας»

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια στο παιχνίδι αν και είχαμε κακή αμυντική συμπεριφορά. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Διαβάσαμε ότι μας έδωσε ο Παναθηναϊκός, βέβαια είχαμε να το διαχειριστούμε διαφορετικά λόγω της απώλειας του Τζόουνς.

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να βρούμε έναν παίκτη να γεμίσουμε τη ρακέτα μας».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που ήρθαμε να παίξουμε, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας και το δεύτερο με τη φυγή ενός σημαντικού παίκτη, που ήταν ο πρώτος σε ranking στην Basket League, του Μάρβιν Τζόουνς, νομίζω είχαμε μία αξιοπρεπή εικόνα.

Είχαμε προβλήματα όταν ήταν ο Παπαγιάννης στο παρκέ, όταν έβγαινε καλύπταμε τη διαφορά. Κάναμε ένα καλό τελευταίο τετράλεπτο, ελέγξαμε το ριμπάουντ και με όπλο το σουτ, στο οποίο είμαστε πολύ καλοί, αν και σήμερα χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, κρατήσαμε χαμηλά τη διαφορά. Έχουμε ακόμα ένα ματς με τον Ολυμπιακό και από κει και πέρα πρέπει να βρούμε νίκες για να ανεβάσουμε την ομάδα στη βαθμολογία.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είμαστε σε διαχείριση καταστάσεων, έχουμε χάσει 6 παιχνίδια στο σουτ και πάνω που βρήκαμε τις τρεις εκτός έδρας νίκες, χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε και πάλι σε νέα κατάσταση. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που τα έχουν καταφέρει σε τόσες διαφορετικές συνθήκες. Υπάρχει το ταλέντο που είναι οδηγός, όμως χρειαζόμαστε κι άλλον έναν παίκτη ρακέτα.

Κάναμε καλό παιχνίδι. Είχαμε διαστήματα που είχαμε κενά, αλλά είμασταν ενεργητικοί. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και εκμεταλλευτήκαμε ότι μας έδωσε. Βρήκαμε κάποια σουτ με τον Λοβ και τον Ρίβερς και τα εκμεταλλευτήκαμε και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε».