Λύθηκε το «θέμα» Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Συνεργάτες των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχαν επικοινωνία για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στη «Δίκη του ΣΚΑΪ».

Λήξαν θεωρείται από αμφότερες τις πλευρές το “θέμα” που δημιουργήθηκε στις σχέσεις της οικογένειας Γιαννακόπουλου και του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου, μετά τις δηλώσεις του Μπέου στην εκπομπή “Δίκη” του Σκάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA άμεσοι συνεργάτες των δύο πλευρών μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθεί παρεξήγηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο επικοινώνησαν μεταξύ τους στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Και μέσω του διαλόγου δόθηκε τέλος σε οποιαδήποτε σκέψη θα μπορούσε να διαταράξει την ηρεμία των δύο μεγαλύτερων τμημάτων του συλλόγου.

Πηγή: Sdna.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »