Μέικον: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε – Αρχικός μας στόχος το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα»

Ο Ντάριλ Μέικον μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (4/3, 21:00) και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνεχίσουν τη σεζόν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με το Μιλάνο και τη συνέχεια: «Το πλάνο μας είναι να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε ενωμένοι. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετά πάνω-κάτω στην απόδοσή μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι συνεχίζουμε να παλεύουμε, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, να εμπιστευόμαστε τους προπονητές μας, να εμπιστευόμαστε το πλάνο. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να μην έρθει, αλλά το θέμα είναι να έχεις κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις».

«Όπως προανέφερα πρέπει απλά να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν προσπαθήσεις, όταν παίζεις σκληρά και ξέρεις πως έχεις κάνει ό,τι μπορείς για να κερδίσεις, το αποτέλεσμα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πολλές φορές δεν εξαρτάται από σένα».

Για την ομάδα της Αρμάνι: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Να είμαστε ο εαυτός μας. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Δεν ξέρω πόσες συνεχόμενες νίκες έχουμε μετά την ήττα μας στην πρεμιέρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος στο πρωτάθλημα».