Μακέντα: «Nα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, στην Ιταλία δεν προσέξαμε»!

  Για μία εβδομάδα θα μείνουν εκτός προπονήσεων οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ενημέρωση, που είχαν από το ιατρικό επιτελείο με συγκεκριμένες οδηγίες.

  Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού Γιάννης Λεβάκος μίλησε στους παίκτες για τον κορονοϊό και το πόσο επικίνδυνος είναι, όσο και το πόσο εύκολα μεταδίδεται. Τους είπε μεταξύ άλλων, ότι «θα πρέπει αυτές τις ημέρες να μείνετε στα σπίτια σας και να αποφεύγετε τις μετακινήσεις χωρίς να υπάρχει μεγάλη ανάγκη, ενώ δεν πρέπει να φύγετε εκτός Ελλάδας, διότι είναι επικίνδυνο. Να προσέχετε».

  O Φεντερίκο Μακέντο από την πλευρά του στη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης από τον Γιάννη Λεβάκο για τον κορονοϊό πήρε τον λόγο και μίλησε λίγο για την πατρίδα του και το πόσο άσχημα εξελίχθηκε η κατάσταση που δεν πρόσεξαν.

  Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε: «Πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα διότι είναι πολύ επικίνδυνη κατάσταση Και προπόνηση αν χρειαστεί να μην κάνουμε. Στην πατρίδα μου την Ιταλία βλέπετε τι γίνεται. Δεν προσέξαμε όπως έπρεπε και η κατάσταση είναι πολύ άσχημη».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »