Μαλακατές: «Ευχαριστώ τον Αλαφούζο για την ενίσχυση – Η διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Τάκης Μαλακατές, εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Γιάννη Αλαφούζο για την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

Μία χρονιά έκλεισε με σημαντικές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, που όλοι γνωρίζετε, και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω.

Μία νέα χρονιά είναι μπροστά μας με πολύ σημαντικές προκλήσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να επαναλάβουμε τουλάχιστον τις περυσινές κατακτήσεις.

Με την βοήθεια ολων σας δημιουργήσαμε ομάδες που εχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν, και έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαικές προκλήσεις με την ευχή και την ελπίδα να έρθει άλλος ένας Ευρωπαικός τίτλος στην τροπαιοθήκη μας.

Για αυτό τον λόγο και οχι μόνο θα ενισχύσουμε τίς ομάδες μας ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσουμε τον Παναθηναικό μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και ανέλαβε  το κόστος ενίσχυσης των ομάδων μας και για τις μεταγραφές-προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μεταγραφές απο το πανω ραφι που θέλω να πιστεύω οτι θα καταστήσουν τις ομάδες μας πανίσχυρες και ικανές να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Στόχοι για καλυτερη οργάνωση σε ολα τα επίπεδα υπαρχουν και θελω να ελπίζω οτι θα μπορεσουμε να τους υλοποιήσουμε για να γινει ο Παναθηναικός μας ακομη ισχυροτερος

Η  διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις αλλά  χωρίς εμπόδια.

Έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από τον Α.Ο. η οριστική προμελέτη των εγκαταστάσεων μας.

Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο να ξεκινήσει η οριστική μελέτη και σύντομα πιστεύω θα είμαστε σε θέση να πούμε και να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού που θα εκτοξεύσει τον Σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα

Εύχομαι σε όλους σας καλη χρονιά με υγεια και στον Παναθηναικό μας να επιτύχει ολους τους στόχους του.

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολους και ολες που στηριζουν ο καθενας στο μετρο που μπορει την προσπαθεια μας

Καλη χρονιά

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει αλλος

Τακης Μαλακατές