Μαλακατές: «Λυπάμαι για την ταλαιπωρία – Προσπαθήσαμε να πάρουμε εισιτήρια αλλά μας αρνήθηκαν»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Τάκης Μαλακατές, απάντησε στην ανακοίνωση της Θύρας 13 Χανίων.

Με σχόλιο κάτω από την ανακοίνωση, απάντησε ο πρόεδρος του Α.Ο ξεκαθαρίζοντας το όλο… μπέρδεμα σχετικά με την διάθεση των εισιτήριων.

Το σχόλιο:

Καλησπερα σε όλους σας. Πραγματικά λυπάμαι για την ταλαιπωρία σας αλλά και που δεν καταφέρατε να δείτε την αγαπημένη μας ομάδα στην προσπάθεια της αλλά και στην κατάκτηση του κυπέλου. Όπως γνωριζετε η ομάδα μας πήρε μόνο 20 προσκλήσεις για τα μέλη του δς και συγγενείς των αθλητριών μας. Σε κάθε προσπάθεια μας να τους πείσουμε οτι χωρίς ομάδες με οπαδικές αντιπαλότητες θα μπορούσανε να δώσουν εισιτήρια σε οπαδούς βρήκαμε κατηγορηματική άρνηση. Πότε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για διάθεση εισιτηρίων γιατί απλά δεν ειχε εισιτήρια να διάθεση. Ακόμα και την τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε να πάρουμε για εσάς εισιτήρια και ζητήσαμε 70 εισιτήρια με λίστα που δώσαμε αλλά και εκεί μας αρνηθήκαν και μας έδωσαν μόνο 10 εισιτήρια.

Υγ ποτέ όσο διοικώ τον αγαπημένο μας σύλλογο δεν έκανα κανένα αποκλεισμό είναι δικαίωμα σας να έχετε αντίθετη άποψη για το γηπεδικό και επανειλημμένα έχω τονίσει όπως το ότι είμαι υπέρ τη διπλής ανάπλασης ετσι και σέβομαι και οποιαδήποτε αντίθετη άποψη.

Υγ. Ο Παύλος και ο Θανάσης ειτανε τεράστιοι παράγοντες του Παναθηναϊκού μας με τεράστια προσφορά για παρά πολλά χρόνια εγώ απλά είμαι ένας στρατιώτης που ανέλαβε να σας θυμίσω για να μην καταλήξει ο σύλλογος σε διοίκηση Πρωτοδικείου όταν κάνεις δεν ειχε το θάρρος να αναλάβει και έκτοτε κάνω οτι είναι ανθρωπίνως δυνατο για να ανταποκριθώ στην τεράστια τιμή να ηγούμαι του Παναθηναϊκού μας

Να είστε όλοι καλά. Ο Παναθηναϊκός μας πάνω από όλους μας