Μαλακατές στο Prasinoforos.gr: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια»

  Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Τάκης Μαλακατές, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού».

  Ευχές για το νέο έτος έστειλε μέσω του Prasinoforos.gr ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Τάκης Μαλακατές. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ερασιτέχνης τους τελευταίους δύο μήνες ενώ έκανε ειδική αναφορά στην στάση του Ομίλου προς τους αθλητές του «τριφυλλιού».

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς & Αλέξανδρος Φιλιππούσης

  Κύριε Μαλακατέ ξεκινάνε τα τμήματα σιγά-σιγά, σήμερα είμαστε εδώ για το βόλεϊ των γυναικών ενώ έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι άνδρες, ξεκίνησε και το μπάσκετ γυναικών. Γενικότερα ο Ερασιτέχνης μπαίνει ξανά σε λειτουργία. Πείτε μας δύο κουβέντες.

  «Ευτυχώς τα καταφέραμε και πέρασε η άποψη του Παναθηναϊκού, ότι τα τμήματα πρέπει να ξεκινήσουν. Ξεκινήσαμε καταρχάς με τις προπονήσεις και ελπίζουμε όσο γρηγορότερα γίνεται, τηρώντας όλα όσα πρέπει, να ξεκινήσουν και οι αγώνες και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Καλή χρονιά σε όλους, υγεία να έχουμε και ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό μας».

  Είναι δύσκολη η εποχή για όλον τον αθλητισμό. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όμως μπόρεσε να κρατήσει και να συντηρήσει όλα του τα τμήματα, ήταν κοντά στους αθλητές και γενικά καταβλήθηκε από μεριά της διοίκησης μία τεράστια προσπάθεια για να είμαστε σε κατάσταση εγρήγορσης και εν αναμονής έναρξης των αθλημάτων, γιατί δεν γίνεται να διακοπεί όλο αυτό, ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός για την κοινωνία. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αλλά και για εσάς;

  «Σαφώς και ήταν δύσκολο αλλά αυτό που προέχει σε μία οικογένεια, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, είναι να στηρίζεις τα μέλη της οικογένειας στις δύσκολες στιγμές. Στις εύκολες όλοι είναι κοντά. Σημασία έχει ότι εμείς προσπαθήσαμε και μπορέσαμε να είμαστε κοντά σ’ αυτούς τους δύο μήνες, που ήταν πάρα πολύ δύσκολοι, που ήταν όλα κλειστά και να τους στηρίξουμε οικονομικά και έμπρακτα στην προσπάθεια επανεκκίνησης που πάντα πιστεύαμε ότι θα γίνει. Νομίζω ότι υπήρξε ανταπόκριση απ’ όλα τα τμήματα γιατί κατάλαβαν ότι κάναμε το κάτι παραπάνω γι’ αυτούς».

  Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

  «Υγεία και σύντομα να ξεπεράσει όλη η κοινωνία τις δύσκολες μέρες που περνάει με την πανδημία και να ξαναμπούμε σε κανονικούς ρυθμούς».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.