Μαλακατές: «Όλα θα γίνουν με διαφάνεια-Θα ξέρει ο κόσμος τι ψηφίζει και όλα τα δεδομένα»

  Στις εκλογές για τον Βοτανικό και σε όλα τα δεδομένα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές στην εκπομπή της Θύρας 13, τονίζοντας μάλιστα πως όλα θα γίνουν με διαφάνεια.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μαλακατές:

  Για τη φετινή χρονιά: «Όσον αφορά το οικονομικό θα αντεπεξέλθουμε. Στο αγωνιστικό όλες οι ομάδες μας είναι ανταγωνιστικές. Το θέμα είναι το πως και το αν θα ολοκληρωθούν το πρωταθλήματα. Οικονομικά ανταπεξερχόμαστε. Τον προηγούμενο μήνα δώσαμε ένα μεγάλο ποσό στα παιδιά. Θα αποφασίσουμε το ίδιο και τον επόμενο μήνα. Πάνω απ΄ όλα είμαστε οικογένεια. Αυτή τη φορά για το γήπεδο θα βρεθεί λύση». 

  Για το γήπεδο: «Ο κόσμος του Ερασιτέχνη θα αποφασίσει για το γήπεδο. Θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Το τι θα γίνει αν προχωρήσουμε και το τι θα γίνει αν δεν προχωρήσουμε. Όλα θα είναι υπό πλήρη διαφάνεια. Θα είμαστε ειλικρινής με τον κόσμο. Το MoU είναι μια συγγραφή θέσεων και απόψεων. Όλα κρίνονται από τις διμερείς συμφωνίες μεταξύ Δήμου – Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.

  Αυτά θα κρίνουν κατά πόσο θα είναι συμφέρον το έργο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Στο MoU δεν υπάρχει καμία ρήτρα. Μέχρι 30/06/21 ο οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει από την συνεργασία. Ο Δήμαρχος μας κάλεσε για να υπογράψουμε. Όλα όσα δημοσιευτήκαν είχαν γνωστοποιηθεί. Το MoU Θα δημοσιευτεί. Ότι και να λέει το ΜοU αλλάζει μέχρι 30/06/21. Εμάς μας ενδιαφέρει οι διμερείς σύμβαση με την ΠΑΕ αναφορικά με το ενοίκιο που θα πάρουμε. Με τον Δήμο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε αυτά τα 7.500 τ.μ.».

  Για τα έσοδα του Ερασιτέχνη: «Αυτά θα διαπραγματευτούνε με την ΠΑΕ το επόμενο διάστημα. Αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε δεν θα προχωρήσει. Όσον αφορά τις εμπορικές χρήσεις θα επικαιροποιηθούν με τη συμφωνία ΠΑΕ – Δήμου. Ότι έχουμε στη Λεωφόρο θα μεταφερθεί εκεί. Παίρνουμε το σύνολο των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό. Διατηρούμε στην Λεωφόρο το Μουσείο μας. Το γκρέμισμα της Λεωφόρου θα προχωρήσει μόνο όταν πάρουμε τα κλειδιά από το Βοτανικό. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

  Για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων: «Τα λειτουργικά έξοδα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα το καλύψει η ΠΑΕ και ο Δήμος».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.