Μαλακατές: «Σταματήστε να ασελγείτε στο κουφάρι του Παναθηναϊκού»

  Ο Τάκης Μαλακατές, μέσα από σχετική ανακοίνωση, κατηγορεί τον Νίκο Πλυτά για πραξικοπηματικές πρακτικές. 

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Ενημερώνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο ότι για ακόμα μια φορά με πρακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ιστορικό μας Σύλλογο κάποιοι θέλησαν να παίξουν παιχνίδι εις βάρος του Ομίλου.

  Συγκεκριμένα μια ημέρα μετά τη Γενική Συνέλευση κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η λίστα της κίνησής μου –όπως είχα ενημερώσει το σώμα- ενώ το ίδιο έπραξε η μεριά Πλυτά με δική της λίστα.

  Με τρόπο που εγείρει πολλά ερωτηματικά, η εκδίκαση της λίστας Πλυτά κατάφερε να πάρει δικάσιμο την Παρασκευή (27/04) εν αγνοία όλων καθώς η έδρα δεν ενημερώθηκε εσκεμμένα ότι υπάρχει και άλλη λίστα για το Πρωτοδικείο παρόλο που ήταν γνωστό.

  Για το λόγο αυτό και ενεργήσαμε άμεσα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει ανάκληση της όποιας απόφασης και την Τετάρτη 2 Μαΐου να εκδικαστεί και η δική μας λίστα ώστε η πρωτοδίκης να βγάλει προσωρινή διοίκηση.

  Αποδοκιμάζουμε απερίφραστα τέτοιες «πραξικοπηματικές» πρακτικές που δεν συνάδουν με το ήθος και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου και δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τα κίνητρά της και την εμμονή κάποιων να διατηρήσουν κατ’ αποκλειστικότητα την καρέκλα, παρά την καθολική αποδοκιμασία για τα πεπραγμένα τους στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

  Σταματήστε να ασελγείτε πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

  Τάκης  Μαλακατές».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.