Μαλακατές: «Θα τοποθετηθούμε για τον Βοτανικό όταν μιλήσει ο Δήμος»!

  Παρέμβαση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές.

  Στάση αναμονής θα συνεχίσει να τηρεί ο Ερασιτέχνης για το γηπεδικό ζήτημα. Όπως δήλωσε ο Τάκης Μαλακατές σε παρέμβασή του στο sdna.gr θα υπάρξει τοποθέτηση από πλευράς του συλλόγου μόνο όταν έρθουν οι ανακοινώσεις από τον Δήμο Αθηναίων.

  Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

  «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του κόσμου, ο οποίος δεν ξέρει τι να πιστέψει από δημοσιεύματα που αναρτώνται και την καθυστέρηση επισήμων τοποθετήσεων .

  Δεν είναι όμως δυνατόν να απαντάω σε κάθε δημοσίευμα που βγαίνει στον αέρα. Γνωρίζουν όλοι ότι θα ενημερώσουμε υπεύθυνα όπως άλλωστε οφείλουμε όταν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ή ενημέρωση από την πλευρά του Δήμου και θα εισηγηθούμε από την πλευρά μας θετικά ή αρνητικά ανάλογα με το περιεχόμενο των εξαγγελιών.

  Παρακαλώ για ηρεμία και νηφαλιότητα και να είστε όλοι υγιείς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε»

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.