Μαλακατές στο Prasinoforos.gr: «Να φτιάξουμε ανταγωνιστικές ομάδες – Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη»!

  Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εκλογών μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr.

  Επιμέλεια: Βασίλης Αγριτάκης & Νίκος Γιανναράς

  Αναλυτικά:

  Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

  «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, να παραμείνουμε στην αισιοδοξία και να μην έχουμε μία μίζερη κατάσταση. Άργησα πάρα πολύ να πάρω αυτήν την απόφαση δεδομένου ότι οι συνθήκες λόγω της πανδημίας δεν είναι αυτές που θα θέλαμε να είναι, όπως θα είναι την επόμενη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες που όχι απλά θα σωθούν θα είναι στα στα ψηλά αγωνιστικά ράφια. Θεωρώ ότι αν ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, ο Παναθηναϊκός θα έχει γεμάτα γήπεδα και θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που θα είναι πρωτάθλημα σε όλα τα σπορ».

  Για τις προτεραιότητες των αγωνιστικών τμημάτων:

  «Τον πρώτο μήνα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να κοιτάξουμε να φτιάξουμε ομάδες ανταγωνιστικές».

  Ένα κάλεσμα προς τον κόσμο:

  «Ο Σωτήρης ο Πανταλέων το έθεσε όπως αρμόζει σ’ έναν ηγέτη του Παναθηναϊκού γιατί είναι ο πλέον καταξιωμένος αθλητής του Ερασιτέχνη. Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει, να στηρίξει, να γίνει μέλος γιατί το αισθάνεται ότι πρέπει να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη και γιατί όχι θα μπορεί να πάει στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κιάλλα έσοδα, όλα αυτά γρήγορα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη αυτή πρώτη χρονιά».

  Για τα συναισθήματα που του αφήνει η σημερινή μέρα:

  «Από την μία μεριά θα κοιμηθώ με το όραμα να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος όπως ήταν αυτήν την διετία και ακόμη καλύτερος».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »